Kunnskap, vennskap og fellesskap

PEF Norge

Arrangementer

The Urban Legend - Pågående

Beskrivende bilde til The Urban Legend - Pågående

Den norske tegneserien The Urban Legend har på kort tid blitt en stor internasjonal suksess, og i 2019 ble serien del av skolepensum i Norge og Danmark. Da var serien allerede del av Kenyansk og Brasiliansk skolepensum. Nå har PEF-ung Joined forces med skaperen bak suksessen, Josef Yohannes, og i 2020 utvikler vi en spesial-utgave om hudlidelser.

Brukerutvalg

I spesialutgaven skal vi bli bedre kjent med livet med psoriasis, hidranitis supprativa (HS) og atopisk eksem. Vi trenger derfor hjelp fra deg med skoen på, og søker etter deltakere i et brukerutvalg. Deltakerne skal dele fra livene sine og svare på spørsmål som måtte komme opp. 

Utvalget skal bestå av 5- 6 personer, 1-2 med hver diagnose. Deltakelse er åpen for alle, men, utvalget skal kunne reflektere over eget liv og livet med en diagnose. Utgavens målgruppe er tidlig ungdom/tweens og oppover. Som del av brukerutvalget får du i oppgave å lese, komme med tilbakemeldinger og tilslutt godkjenne resultatet. Tegneserien vil altså ikke være livet til, men basert på livet med en hudlidelse. Som brukerrepresentant vil du være spesielt velkommen/VIP på tegneseriens «slippfest» til høst/vinter.

Workshop i Oslo

Det vil gjennomføres en samling/workshop i Oslo lørdag 22.februar fra kl. 12.-16.00 som deltakerne skal delta på. Målet er at tegneserieheftet som lages skal bli realistisk, god og gjenkjennelig for oss. Det vil refunderes reisekostnader på inntil 500 kr. Ta kontakt med Maren dersom reisekostnadene blir større enn det. 

Ønsker du å bli med, fyll ut skjema her.

Tilbake

Informasjon om arrangementet

Dato og tid:
22.02.2020 12:00:00

Til:
22.02.2020 16:00:00

Sted:
Grenseveien 99

Pris / egenandel:
Gratis

Antall plasser:
Gratis

Påmelding
Psoriasis- og eksemforbundet Postboks 6547 Etterstad, 0606 Oslo | Besøksadresse: Grenseveien 99, 0663 Oslo | post@pef-ung.no
Vi har telefontid alle hverdager kl. 09.00-15.00, tlf. nr: 23 37 62 40
Personvernerklæring
Instagram